FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Fem muntanya

Formació

 • ECAM

  L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) és l’òrgan tècnic de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que té com a funció l’activitat docent.

 • Estades per a joves

  Estades de formació per als més joves, de 2 a 7 dies fent activitats de muntanya, tant d'iniciació com de perfeccionament amb esports com l'escalada, el descens de barrancs, les activitats hivernals i les activitats als Pirineus o als Alps.

 • Formació contínua

  Jornades formatives i seminaris adreçats a esportistes, monitors, instructors i tècnics d’esports per tal d’ampliar i/o actualitzar coneixements de diverses temàtiques específiques del món de la muntanya.

 • Formació Federativa

  La formació federativa és aquella que ofereix la FEEC mitjançant el seu òrgan docent, l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) i que té com a objectiu formar les persones que de forma voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes i de la pròpia Federació. Per una banda, es pretén donar recursos i coneixements a les persones que estan implicades al dia a dia en les activitats de l’entitat. I per altra banda, i de forma directa, és una garantia de seguretat i de suport a aquestes.

 • Formació reglada

  Els tècnics d’esports de muntanya i escalada són els professionals d’aquest àmbit. Aquesta formació l’ofereix el Departament d’Ensenyament i s’imparteix en diversos Instituts d’arreu de Catalunya.