FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Fem muntanya / Senders

GR® 170 Etapa 2

Biosca - Cruïlla dels 3 camins

GR® 170 Etapa 2 | FEEC

Segarra Lleida Entre 10 i 20 km

Per poder descarregar els recorreguts, cal que t'identifiquis com a federat/ada. Gràcies.

Fitxa tècnica

Comarques:
Segarra
Tipus de ruta:
Inici:
Biosca
Circular:
No
Finalització:
Cruïlla dels 3 camins
Província:
Lleida
Distància:
Desnivell positiu:
Desnivell negatiu:
Altitud màxima
Altitud mínima

Recuperant el camí arribem a la Masia Condal (23 km). Seguim direcció nord-est, creuant un tros de conreu, anem guanyant alçada fins a trobar la següent cruïlla on girem a l’esquerra direcció nord (24,8 km). Seguim per la pista i 1 quilòmetre després girem fort a l’esquerra (25,8 km) on començarem a perdre alçada fins a trobar la masia Comabella (27 km). Seguim baixant per la pista direcció sud i trobem una entrada d’un camp de conreu, on girem a l’esquerra (28 km) direcció nord-est seguint un pal indicador del Clot dels Nens Xics. Seguim camí per la pista durant uns 300 metres que la deixarem (28,7 km) agafant un estret sender a mà esquerra que s’endinsa pel bosc durant uns 100 metres i retrobarem una pista direcció nord que puja fins a trobar l’antiga carretera de Solsona (30,6 km) LV-3005a. Girem a la dreta, seguint carretera avall uns 500 metres direcció sud fins al següent trencant a mà esquerra (31,1 km).
Evitarem anar a la masia Clavells (hi ha una cadena de prohibit el pas) i seguirem per la nova pista oberta per accedir amb vehicle a la torre. Arribem a la torre de Vallferosa (32,2 km).
Voregem la torre per la part nord i seguim un estret corriol que baixa fins a la riera (32,57 km) i seguirem direcció sud per uns prats verds i peculiars a la Segarra. Al final dels prats i després un tancat de fusta pels vedells, trobem una pista que seguim direcció sud-est durant 1,6 km fins a trobar una bifurcació on comença la variant GR® 170.3 que ens portaria a Torà (34,17 km). Deixem la variant GR® 170.3 a la nostra dreta i seguim direcció al castell de Llanera direcció est per la pista que travessa el riu Llanera i seguirem la pista que voreja el riu durant 3,8 km fins a trobar la variant GR® 170.4 (km 37,97) en una cruïlla de 3 camins.