Senders de Petit RecorregutSender de Voltregà

PR®-C 49

Catalunya

Per visualitzar tota la xarxa de senders homologats (GR®, PR®-C, SL®-C i GR®T) feu zoom sobre el mapa

El Sender de Voltregà transcorre per una zona de transició entre la plana de Vic i l’altiplà del Lluçanès. Es situa a la zona nord de la comarca d’Osona en una posició centre-occidental i limitada a l’est pel riu Ter. 
És una zona abrupte i solitària amb zones de boscos frondosos i espessos on haurem d’estar atents a seguir els camins ben senyalitzats. Les zones més elevades s’han erosionat formant cingleres que configuren plataformes enlairades com la de Sant Martí Xic i que caracteritzen el relleu d’aquesta bonica zona.
El recorregut surt de Sant Hipòlit de Voltregà, passa per Les Masies de Voltregà – La Gleva, Santa Cecília de Voltregà. Un dels punts més interessants de l’excursió és l’ermita de Sant Martí Xic i el castell de Voltregà, entorn molt ben restaurat i conservat encara ara, per l’associació d’amics de Sant Martí Xic.

  • PR®-C 49

    • 22,89 km

    Sant Hipòlit de Voltregà - Sant Hipòlit de Voltregà

    El Sender de Voltregà  transcorre per una zona de transició entre la plana de Vic i l’altiplà del Lluçanès. Es situa a la zona nord de la comarca d’Osona en una posició centre-occidental... [+]

Fitxa

Distància:
22,89 km
Comarques:
Osona

Variants

Connexions

  • GR® 3 Etapa 2

    Connexió amb el GR® 3 a l'Ermita de Sant Martí Xic