Mapa SL®-C 86

Aquest sender local és una agradable passejada que ascendeix al Roc Perer, que és una balconada rocallosa amb vistes singulars sobre la vall de Santa Fe. 
La pujada, molt gradual i assequible per a tot tipus d'usuari, aprofita les pistes de desembosc que s'utilitzaven per extreure els aprofitaments de fusta de les fagedes. Al camí trobarem altres mostres de les activitats i costums dels antics pobladors de la Vall de Santa Fe com ara un pou de neu, on s'emmagatzemava aquest recurs per al seu consum durant l'estiu, o els antics prats de dall del Camps. A la baixada, un curt enllaç condueix a l'àrea d'esplai de la Guardiola per als que desitgin fer un recés al camí.

Perfil SL®-C 86

Track oficial de la Xarxa de Senders Homologats de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). El track és una bona eina com a complement dels elements bàsics d’orientació (mapa, bruíxola i topoguia). Recordem que en el medi natural la formació és seguretat. La FEEC no es responsabilitza del mal ús d’aquesta eina.