Mapa GR® 92 Etapa 3

L'interés de l'itinerari es manté sempre en un màxim, gaudint d'una gran varietat de detalls de paisatge en tot moment, tant en el tram interior amb les seves incomparables vistes llunyanes sobre el mar, com el tram costaner, que constitueix una descoberta continua de cales, acantilats i demés indrets reservats a aquells que emprenguin aquesta "aventura amable".
Cal notar que l'etapa és més dura que l'anterior, ja que el kilometratge i el temps són superiors, però sobretot, és de destacar que el desnivell acumulat és molt superior, tant en pujada com en baixada, degut als importants desnivells que cal fer i desfer entre els molts acantilats i cales que es passen.

Perfil GR® 92 Etapa 3

Track oficial de la Xarxa de Senders Homologats de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). El track és una bona eina com a complement dels elements bàsics d’orientació (mapa, bruíxola i topoguia). Recordem que en el medi natural la formació és seguretat. La FEEC no es responsabilitza del mal ús d’aquesta eina.