Mapa GR® 11.19

La variant surt del mateix poble de Jou, de davant de l'església de Sant Pere a peu de carretera. Travessa el poble sortint per la part alta, davant de Casa la Torre. Segueix per un antic camí d'ús ramader, passa per la pleta de Sustreito, creua una pista forestal secundària i ja s'endinsa per bosc de pi roig.

Aquesta variant es troba tres cops amb la pista principal que puja al refugi Pla de la Font, fins que a la part final segueix per la mateixa pista fins al refugi. Un cop al refugi seguim cap al coll de Fogueruix, i des d'allí el camí és únic i no té pèrdua. Hi ha un descens fins al fons de la Vall d'Escrita a trobar el GR® 11. Al naixement del barranc de Fogueruix trobem un punt d'aigua.

Perfil GR® 11.19

Track oficial de la Xarxa de Senders Homologats de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). El track és una bona eina com a complement dels elements bàsics d’orientació (mapa, bruíxola i topoguia). Recordem que en el medi natural la formació és seguretat. La FEEC no es responsabilitza del mal ús d’aquesta eina.