Perfil 3a Caminada Solidària de Càritas

Descripció 3a Caminada Solidària de Càritas

La 3a Caminada Solidària pel Parc de la Serralada de Marina, organitzada per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Centre Excursionista de Catalunya (CEC), se celebrarà el dissabte 18 de maig. La iniciativa solidària, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Càritas, preveu fer de la cita esportiva una mostra de suport i solidaritat amb les persones més necessitades.

 

La campanya té com a objectiu recaptar fons per al finançament d'accions socials. Per participar-hi, els participants de la Caminada Solidària només han de fer un donatiu d'una quantitat mínima de vuit euros en el moment de fer la inscripció.

 

El pàrquing del complex esportiu Torribera és el punt de sortida i arribada d'un recorregut circular. L'itinerari previst és el d'una excursió suau de 5,34 quilòmetres, amb un baix desnivell pel Parc de la Serralada de Marina.

 

L'hora de sortida s'ha fixat a les 10 del matí, si bé convé ser-hi amb antelació per recollir la bossa del caminador. També inclou un obsequi dels organitzadors als participants per gratificar-los la seva col·laboració desinteressada en la lluita contra la pobresa. A més totes les persones inscrites tindran accés a un bon esmorzar a l'arribada de l'excursió.